Prof. Dr. İl Han Özay’ı Anma Toplantısı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı ve Ord. Prof. Dr. Sıddık Sami Onar İdare Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, anabilim dalı öğretim üyesi, anabilim dalı başkanı, merkez müdürü görevlerinde bulunmuş olan ve 21 Temmuz 2020 tarihinde hayatını kaybeden hocamız Prof. Dr. İl Han Özay için doğum günü olan 3 Eylül 2020 tarihinde bir anma toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez Müdür Odasında gerçekleştirilen ve hocamızın eserlerinin de sergilendiği toplantıda öncelikle Doç. Dr. Cenk Yaşar ŞAHİN tarafından hocamızın özgeçmişi katılımcılara aktarıldı. Prof. Dr. Aydın GÜLAN tarafından hocamızın meslek ve özel yaşamına dair anekdotların paylaşıldığı toplantı, katılımcıların hocamız hakkında aktardığı hatıralar ve serbest konuşmaların ardından sona erdi.